ESPECTACLES REPROGRAMATS I RETORN DE L’IMPORT D’ENTRADES DE TEATRE

Espectacles

 

Teatresdespí ha reprogramat alguns dels espectacles de la darrera temporada ajornats a causa del confinament per Covid-19.

 

Els espectacles que s’han programat per altres dates són:

 

  • 2 d'octubre: LAPONIA  

Espectacle adults

  • 25 octubre: SON SONETA 

Espectacle infantil per a nadons

  • 8 novembre: POT PETIT 

Espectacle infantil

  • 22 novembre: ADEU PETER PAN 

Espectacle infantil

  • 13 desembre: CUIDA'L  

Espectacle infantil per a nadons

  • Setembre – desembre: CICLE GAUDÍ DE CINEMA CATALÀ

Espectacle adults

 

(Sempre que les mesures sanitàries ho permetin)

 

Entrades

 

Per fer efectiu el retorn de l’import de les entrades adquirides a taquilla, cal enviar un correu electrònic a teatresdespi@sjdespi.net , amb un escaneig o fotografia de qualitat feta amb el mòbil ,de les entrades i d’un document (certificat, factura, etc) on aparegui el número de compte i el titular d’aquest.

 

Per fer efectiu el retorn de l’import de les entrades adquirides a internet d’espectacles ajornats a les dates proposades a l’inici d’aquesta nota, cal enviar un correu electrònic a teatresdespi@sjdespi.net, amb la confirmació de compra i el número de les entrades. El retorn s’efectuarà al compte o targeta amb el qual es va realitzar la compra.

 

També, es retornarà l’import de totes les representacions no ajornades que s’hagin comprat per internet mitjançant una transferència al compte que varen  ser comprades.

 

Tots aquells espectadors que ja hagin fet la seva petició de retorn d’entrades de teatre, no és necessari que ho tornin a fer. Aviat els serà retornat l’import.

 

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.