El cantant Nil Moliner farà a Sant Joan Despí un assaig obert de la seva gira

Tenim 110 entrades dobles per als primers que envieu un correu amb l'assumpte 'NIL MOLINER ASSAIG' a l'adreça cultura@sjdespi.net a partir de dissabte 7 a les 10 hores.

Nil Moliner, un dels cantants revelació de la música actual, farà el 18 de març a Sant Joan Despí un assaig obert de la seva pròxima gira.

El popular cantant i compositor ha triat Sant Joan Despí per preparar la seva pròxima gira, després de l'estrena del seu disc Bailando en la Batalla. Moliner començarà la gira el 29 de març a la Sala Razzmatazz de Barcelona (amb les entrades venudes), però uns dies abans en farà un assaig al Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí.

Nil Moliner és un dels exponents de la música pop festiva, amb cançons que transmeten energia, optimisme i vitalitat. Va començar la seva carrera en solitari l'any 2008, amb 15 anys, fent versions de cançons en petits clubs.

El seu primer treball va ser Hijos de la Tierra (2017), amb quatre cançons composades per l'artista i milions de reproduccions en plataformes digitals. La carrera de Nil Moliner va rebre un impuls després d'una incursió a Operación Triunfo, on va composar la cançó Que nos sigan las luces, entre les candidates a participar en el Festival d'Eurovisió 2018 i amb la qual va ser Disc d'Or a Espanya.

Durant l'any 2019 va llençar 5 singles i recentment ha publicat el seu àlbum debut, Bailando en la Batalla. Amb la cançó Soldadito de Hierro ha aconseguit un Disc de Platí a Espanya. A final de març començarà la gira 'Bailando en la Batalla Tour', que recorrerà tota la geografia espanyola.