Abans de marxar de vacances, ja pots comprar les entrades per a la nova programació d'espectacles

Entre setembre i desembre de 2019, passaran pels escenaris de Sant Joan Despí una quinzena de propostes de teatre, música, humor i cinema... representacions i pel·lícules que han estat un èxit de crítica i de públic.

Pel que fa al teatre, la programació arrenca al Teatre Mercè Rodoreda amb un plat fort, Rey Lear (18 d'octubre), d’Atalaya Teatro, una impressionant lectura contemporània d’un dels clàssics de William Shakespeare. De l’àmbit català, dos grans títols: La tendresa (3 de novembre), de T de Teatre i Dagoll Dagom, la versió catalana de l'exitosa obra d’Alfredo Sanzol (Premi Nacional de Literatura Dramàtica i Premi Valle-Inclán de Teatre), una enginyosa comèdia romàntica que parla de la impossibilitat de protegir-nos del mal que ens pot fer l’amor; i El futur (23 de novembre), un muntatge del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) dirigit per Helena Tornero que ens proposa compartir el viatge de dos joves per diferents països europeus a la recerca de la veritat i la llibertat. Tampoc faltarà a la cita amb el públic santjonenc el grup de teatre local Hocus Pocus, que representaran El apagón (30 de novembre), una de les grans comèdies del teatre anglès escrita per Peter Shaffer.

Per al públic infantil, aquesta tardor tindrem a Sant Joan Despí l'espectacle de màgia The Postman (20 d'octubre), a càrrec de Txema Màgic, i l'espectacle Hai, la pescadora de somnis (24 de novembre), a càrrec de la companyia Giramàgic, que fusiona la màgia i el teatre visual i d'objectes. A més, comptarem amb dos espectacles adreçats a nadons i primera infància: Una pometa, un pomer (6 d'octubre), a càrrec de la cia. de Paper; i El peix irisat (10 de novembre), a càrrec de Tanaka Teatre.

Per la seva banda, a l'Auditori Miquel Martí i Pol tindrem una nova edició de les Nits de Comèdia, un espai d'humor amb els millors monologuistes. Aquesta vegada ens visitaran Humor de transmissió sexual (5 d'octubre), el primer espectacle d'stand-up comedy LGTBI+, amb Archie Bezos, Albert Boira i Elsa Ruiz; i Asaari Bibang i el seu monòleg La Negra Batalla (9 de novembre).

Pel que fa a la música, la Sala Bulevard serà l'escenari de dos concerts tribut: Queen must go on (4 d'octubre), un show on es repassaran els èxits més memorables del grup Queen; i el concert de Tala & su banda, que interpretaran el repertori principal d'El Barrio, el nom artístic del cantautor José Luis Figuereo.

Aquesta tardor, també tindrem cinema, amb títols d’estrena de força renom. D’una banda, la premiada Els dies que vindran, de Carlos Marqués-Marcet (bisnaga d’or del darrer Festival de Màlaga) i, d’una altra, La vida sense la Sara Amat, la gran sorpresa de la darrera edició del BCN Film Festival i òpera prima de Laura Jou.

Les entrades per a la nova programació de Teatresdespí es poden comprar a:
 

  • https://entrades.teatresdespi.cat
  • La taquilla del Centre Cultural Mercè Rodoreda (c. Major, 69 - tel. 93 267 57 02). Horari: de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h, i dimarts i divendres, de 10 a 14 h (durant el mes d'agost no hi haurà venda a taquilla)


Hi ha descomptes per a persones majors de 65 anys, titulars del carnet de discapacitat, aturats, menors de 35 anys, titulars del carnet de biblioteques i del carnet jove. Consulteu descomptes per a grups i abonaments.