ARTABAN LA LLEGENDA DEL QUART REI MAG

Cia A Grup Vocal i Puça Espectacles


Propera sessió el 27 de desembre
  • Inici | 18:00
    Dura | 1 h 15 min.
  • Teatre Mercè Rodoreda

En escena el 27 de desembre

Què us semblaria que existís un quart rei d’Orient? I si realment va existir, per què no va arribar a temps al seu destí, com els tres Reis Mags? Què el va aturar pel camí? Segur que moltes aventures.

 

La Nit de Reis, els nervis no deixen dormir als més petits, i a casa del Blai, la Clàudia i l’Eloi no és cap excepció. Mentre esperen que es faci de dia per poder obrir els regals, la Clàudia i l’Eloi  explicaran al seu germà Blai la llegenda d’Artaban, el jove príncep fascinat per les estrelles. El príncep, tenint les patges Caterina i Roseta com a esvalotades companyes de viatge, travessarà deserts per sumar-se a l’expedició dels tres Reis Mags seguint l’estel d’Orient. Artaban ha emprès el viatge perquè vol demostrar al món que és capaç de fer coses importants, però pel camí aprendrà que les grans missions són tan importants com els petits gestos que fas al llarg del trajecte. 

Interpretat per A Grup Vocal, cor resident al programa Tu Cara Me Suena d’Antena3 i Operación Triunfo de La 1 de RTVE. Finalistes als concursos Oh Happy Day  de TV3 i Acapela del canal #0 de Movistar+, A Grup Vocal va participar també a la gala dels Premios Max de las Artes Escénicas l’any 2015.

dimecres
27
de desembre

18:00 | 1 h 15 min.

ARTABAN LA LLEGENDA DEL QUART REI MAG | sessió única

Teatre Mercè Rodoreda,

Entrades Queden 306 entrades disponibles online